Restavracija je lepa prilika za zmenek z ljubljeno osebo

Nekaj časa nazaj sem seveda po dolgem času želela presenetiti svojega fanta in sem rezervirala eno mizo v restavraciji. Hotela sem, da imava nek romantičen večer, saj ga že dogo nisva imela in vedela sem, da bo restavracija pravi naslov za naju.

Fantu sem povedala par dni prej, da sem rezervirala mizo in bil je res navdušen, saj je vedel, da to potrebujeva oba. Bila sva res oba zelo utrujena in že veliko časa nisva bila zunaj. Komaj sva čakala, da nama ta restavracija polepša dan oziroma večer.

Ta restavracija, ki sem jo izbrala je bila res zelo dobro ocenjena na spletu in seveda sva imela zelo visoka pričakovanja. Ta restavracija naju res ni razočarala. Vzdušje je bilo res zelo romantično in prav tako so prostor zelo lepo uredili. Ko sva se usedla za mizo, sva imela na mizi vazo z vrtnico in lepo so naju čakali kozarci in penina. Lepo sva naročila hrano in res je bila ta zelo dobra. Na koncu so nama prinesli še sladico, ki je bila res božanska. Res nisem pričakovala tako dobrega večera. Restavracija je bila tudi ob morju, kar pomeni, da sva lepo gledala sončni zahod in morje in to je bilo res zelo romantično.

Restavracija je lepa prilika za zmenek z ljubljeno osebo

Večer se je zaključil zelo lepo in lepo sva se sprostila. Kot da bi bila na dopustu. Naslednji dan je bila hvala bogu sobota in sva imela še cel vikend čas, da sva si odpočila in se napolnila z energijo za novi delavni teden. Res sem se zelo dobro spomnila in vesela sem bila, da je bila ta ideja in restavracija všeč tudi mojemu fantu, saj sem si želela, da se oba sprostiva in da uživava v takem mirnem in romantičnem večeru. To nama je hvala bogu uspelo in res je bilo vse super. Lepo so poskrbeli za naju in za vzdušje, ki sva ga potrebovala.