Kje so rabljeni telefoni, katerih ljudje ne potrebujejo več

Že nekaj časa se sprašujem, ali so morda ob poplavi vseh teh telefonov morda rabljeni telefoni vseeno še aktualni. Res je, da je danes zelo lahko priti do telefona in večina ljudi menja telefona na dve leti, ampak vseeno me zanima, kaj se zgodi z vsemi temi telefonu. Vem, da jih nekateri sami prodajo kot recimo jaz. Spet drugi pa ne vem točno naredijo Nekaterih jih niti ne prodajo, ker niso več v najboljšem stanju, ampak ravno taki rabljeni telefoni bi bili lahko zanimiv, za kakšno podjetje, ki to zna popravljati in potem bi lahko te telefone prodali naprej za zelo malo denarja. Nekateri vseeno nimajo ravno možnosti za to, da bi kupili čisto nov telefon ali pa telefon na obore in verjetno bi bili rabljeni telefoni idealna rešitev za takšne. 

Kje so rabljeni telefoni, katerih ljudje ne potrebujejo več

Na srečo sem si jaz vedno lahko tako ali drugače privoščila telefon vsaj za pet evrov na mesec z vezavo dveh let tako, da to ne bi bilo primeren zame. Vem, pa da obstajajo ljudje, ki si tega vseeno ne morejo privoščiti ali pa si tudi nočejo narediti te vezave in vztrajajo pri tem, da med rabljeni telefoni izberejo nekaj, in imajo to, dokler se jim ne pokvari. Po svoje to niti ni napačno razmišljanje. Me je na hitro celo prešinila misel, da bi si tudi jaz kupila telefon, ki je navaden telefon za nekaj časa. To konstantno buljenje v ekran ne vem več točno, kam pelje. 

Tako sem si želel imeti vse te izdelke, ki jih imam, sedaj pa ne vem, ali jih nimam dovolj. Se mi zdi, da sem bila manj obremenjena, ko sem imela manj vse te elektronike in sem imela, več časa za druge stvari, ki me niso tako obremenjevale. Morda bo pa tudi moj naslednji telefon nekaj kar si bom izbrala med rabljeni telefoni, in to šele, ko se bo ta pokvaril.