Tudi odmaševanje odtoka je lahko zelo pogosto opravilo

Zanje čase je odmaševanje odtoka kar na tedenski ravni v našem stanovanju. Mislim, da zato, ker smo sami dolgolasci tukaj in ker vseeno zelo veliko las uide skozi tisto mrežico v banji. Res ne vem več, kaj bi lahko naredili, da bi se to uredilo. Če se odtok zamaši zaradi las, je tako kakor je. Ampak vseeno bi bilo pa dobro, da bi se našel način, kako bi manj las ušlo skozi in bi se lahko odmaševanje odtoka zmanjšalo na en mesec ali manj. Tako kot je treba vsak teden nekaj zliti v banjo, je kar precej nadležno in res nisem več najbolj navdušena nad tem.

Nekje sem videla neke zelo učinkovite rešitve za odmaševanje odtoka, ampak ne najdem več povezave za to. Nisem pa ravno prepričana, kaj je bilo, niti katera trgovina je to imela. Nekaj bi vsekakor zelo rada ugotovila, da bi bilo odmaševanje odtoka nekaj, kar bi se delalo boj poredko, kakor se pa sedaj dela. Jaz se zagotovo ne bom postrigla, ker bi vseeno raje imela daljše lase. Malce si jih bo skrajšala kaj prevel pa ne, ker nisem še tam, da bi imela kratke lase, da bi pa ostalim rekla, da se pobrijejo, pa tudi ne vem ali bi bila rešitev. Vem, da se ne bi, ker bi se tako ali tako šalila, saj je to nekaj, kar se človek odloči zaradi sebe in ne zaradi odtoka.

 Tudi odmaševanje odtoka je lahko zelo pogosto opravilo

Mislim, da bo odmaševanje odtoka vseeno še nekaj časa na tedenskem meniju, ker ta teden res ne vem kaj na točno naredim, da bi se to uredilo. Res nisem pametna. Vsi proizvodi so sicer zelo učinkoviti, ampak vem, da to ni rešitev, ki je najbolj optimalna, ker je treba drugače rešiti to. Najbolje bi bilo, da se odtok ne bi tako hitro zamašil in potem odmaševanje odtoka skoraj ne bi bilo treba delati tako pogosto.